ACTURE PARK er masser af aktiviteter for hele familien – de små, de store og de seje. Her er et bud på 3 dage pakket med action:

Dag 1:
En mountainbiketur i skovområdet med stop ved bueskydning og spisning Der er masser af underholdende kørsel og muligheder for et adrenalinsus på mountainbike. Prøv kræfter med det udfordrende terræn, og lær de grundlæggende teknikker med skovcykling.dk, hvor du også kan udleje alt udstyr.

Læg vejen forbi Pamhule 3D buebane og nedlæg en buk med bue og pil. Dyst om at få flest pletskud på buebanen med 14 naturtro dyr. Spis jeres medbragte mad i jagthytten eller i det fri.

Dag 2:
En dag med gokart og besøg på Fighter Wing Vojens Gokart er Danmarks største udendørs gokartbane og et fantastisk sted at få et adrenalinkick. Efter dagens race, hvor I dyster mod hinanden i høj fart, kan I nyde en buffet i cafeteriet.

Herefter går turen videre til flyvestationen Fighter Wing, hvor I med en guide tjekker ind på basen og kommer helt tæt på de kraftfulde F16 jagere. Hvis I er heldige, oplever I det kæmpemæssige drøn, når jagerflyene går i luften.

Dag 3:
En dag på dammen i kano langs den ene bred og o-løb i dyrehaven. Lej kanoer ved Danhostel Haderslev. Nu venter en sej og naturskøn sejlads mod Bergs Plads ved Haderslev Dyrehave. Her er bådebro, borde og bænke – og det ideelle sted at nyde den medbragte picnickurv.

Efter frokost er det tid at opleve dyrehaven med høj puls. Download orienteringsløbet ”Find vej i Pamhule – Dyrehaven” på mobilen. Snør skoene og skærp sanserne – posterne ligger i det kuperede terræn.

SÆSON:
Hele året

PRAKTISK INFO:
Find åbningstider, priser og kontaktinfo ved hver aktivitet.
Køb billet på acturepark.dk eller hos udbyderen.
Kontakt acturepark@her.dk, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte et dagsprogram for en gruppe.