OBS! AFLYST I 2020

På baggrund af myndighedernes vurderinger er dette års Hertug Hans Festival fra 5.-7. juni i Damparken i Haderslev aflyst.

I Hertug Hans Festivals bestyrelse ses der fremad mod 2021, hvor markedet  som altid vil finde sted den første weekend i juni – altså fra 4.-6. juni 2021.

Og alle kan godt glæde sig. 2021-udgaven af Hertug Hans Festival bliver helt speciel. I 2021 er det 500 år siden, at Hertug Hans den Ældre blev født. Næste års marked bliver derfor en kæmpestor, glad 500 års fødselsdagsfest, hvor vores gamle hertug på alle måder skal fejres, og hvor vi forhåbentlig sunde, trygge og glade kan mødes og holde Hertug Hans Festival.

Lystige gøglere, dygtige musikanter, lurendrejere og spasmagere står klar i kulissen, når Hertug Hans Festival inviterer til en eksklusiv renæssancebuffet med lækker mad.

Bordet dækkes med de lækreste retter, der bringer dig på en festlig rejse tilbage til renæssancen: Vildsvin at stege på spid, bagte rødbeder med spinat, persille og solsikkefrø, krydret lam at stege på spid, sommer råkost med sommerkål, gulerødder, timian og nødder, okse at stege på Spid, brød, grønne salater med havtorn, postej af ænder, rababertærte, afdryppet tykmælk og mandeldrys. Hertil serveres et glas ludendrank.

Den musikalske gruppe Moro spiller op med lystige viser, og aftenen byder på en masse sjove og skægge overraskelser, der med garanti vil få latterbarometeret til at stige til storm, og efter middagen er der ildshow i Damparken.

SÆSON:
Første weekend i juni.

PRAKTISK INFO:

Kom som du er eller hop tilbage i tiden med en hat, et tørklæde eller fin kjole.

LINKS:
Hertug Hans Festival


ADRESSE:

Haderslev Dampark, Borgervænget 1, 6100 Haderslev