ZzzzZzzz… Har du nogensinde tænkt på hvordan det kunne være at sove i trætoppe? Så har du nu muligheden. Med den nyeste attraktion ‘Reden’ på Genner Hoel er det nu muligt at sove lige under trækronerne. En helt speciel oplevelse hvor du sover i et fuldstændig fantastisk kunstværk, som er lavet af dampbøjet træ.

SÆSON:
Reden kan lejes fra 15. maj til 15. september.

PRAKTISK INFO:
Der må være max. 4 personer (2 voksne og 2 børn) i Reden, og en max. kilo belastning på 350 kg, inkl. jeres medbragte bagage.

Du skal betragte det som en overnatning i et shelter i det fri, så husk at medbringe din egen sovepose og vattæppe/evt. lagen, som du kan have under dig (vattæpper fungerer dog bedst) – det er også rart med en pude. Der er en madras i Reden, så du ligger godt. Derudover skal du medbringe hvad du ellers skal bruge til en hyggelig nat i trætoppene. Toilet og bad finder du ca. 100 meter fra det hængende ly.

Du kan ankomme efter kl. 15, og skal være ude igen senest kl. 11 dagen efter. Du henvender dig i HighPark når du ankommer, som vil sørge for at tage godt imod dig.

Du kan tilkøbe en morgenmadspakke eller medbringe din morgenmad selv. 

Hvis I ønsker, at spise i Pandekagehuset under jeres ophold, anbefales det at I reserverer bord online på www.gennerhoel.dk.

PRIS:
Introprisen er 750 kr. pr. nat for denne helt unikke og specielle oplevelse.

Hvis du gerne vil tilkøbe en morgenmadspakke til din overnatning er det muligt. Morgenmadspakken består af brød, smør, ost, marmelade, pålæg, æble/appelsinjuice og kaffe eller te, og koster 75 kr. pr. person. Morgenmadspakken bestilles sammen med din booking, og nydes i grillhytten, som er tæt på. Der laves ikke vegetar/vegansk morgenmad.

LINKS:
Reden – High Park Sønderjylland

ADRESSE:
Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa

 

BOOK HER