Oplevelser med den vildeste action
ACTURE PARK er den vildeste oplevelsespark for dig, der gerne vil udfordres fysisk eller mentalt. Sammen med andre, eller hver for sig. Om du jager et megasug i maven eller naturudfoldelser med familien, så indeholder området mellem Vojens og Haderslev Danmarks absolut største samling af sjove og lidt vilde aktiviteter i kombinationen af action og natur. ACTURE PARK er for aktive mennesker på alle niveauer og kan opleves som endagstur eller oplevelsespakke med overnatning.
Oplev Danmarks længste gokartbane, det højeste klatretårn, den bedste skøjtearena, F16-jagerne og det flotte StreetDome. Prøv 3D bueskydning, snorkelsafari, dykning, mountainbike og de mange andre aktiviteter. Tag på eventyr med veterantog, vandcykel og vandresko – eller nyd naturen, historierne og spisestederne langs Tunneldalen, dammen og havnen. I ACTURE PARK vil du blive underholdt og få flyttet grænser.
ACTURE PARK samler en bred vifte af actionprægede oplevelser i området omkring Haderslev og Vojens. Vær opmærksom på, at aktiviteterne ligger spredt over et større område end i en traditionel oplevelsespark. Kend os på mærket [logo]. Få overblik over alle aktiviteterne på www.acturepark.dk. På hjemmesiden kan du købe billetter og få inspiration til dagsprogram, overnatning og spisesteder.