Leder du og din familie efter et sted til hyggelige familiestunder, børnefødselsdage, større arrangementer og overnatning – er Gram Fritidscenter det helt rigtige sted. 

Gram Fritidscenter er et center der kan tilbyde det meste. Her finder I både motorikhal, 2 sportshaller, mødelokaler, café, fitnesscenter, friluftsbad og hytter.

Friluftsbadet har åbent hele sommeren. Her er der rig mulighed for at tage en dukkert, spille minigolf på græsset eller bare slappe af ved at leje en liggestol – ønsker du at være her flere dage, er det mulighed, for at overnatte i en af de helt nye lækre træhytter.  Uanset hvad du vælger, så er der mulighed for skønne dage sammen med venner og familie. Den hyggelige café er et besøg værd! – Her kan købes lidt af hvert, både det sunde og lidt til den søde tand. 

PRAKTISK INFO:
Er i en større gruppe er der også mulighed for at leje motorikhallen, hvor der kan prøves kræfter med forskellige spring faciliteter. Motorikhallen vil også løbende skabe rammerne for forskellige arrangementer, som det vil være muligt at deltage i. 

Der er også mulighed for følgende udendørs:
– Multibane
– Paddeltennis
– Pumptrack
– Discgolf
– MTB bane i nærområdet

SÆSON:
For åbningstider og priser: Kontakt gerne Gram Fritidscenter for mere information – eller kig forbi deres hjemmeside: www.gramfritidscenter.dk eller find dem på Facebook

LINKS:
Gram Fritidscenter

ADRESSE:
Stadionvej 15, 6510 Gram

BOOK HYTTER HER

HOLD DIN FEST HER

INFO OM FRILUFTSBADET HER