Med et ophold hos Sandersvig Camping & Tropeland er du garanteret oplevelser for hele familien – hvad enten du er til plask og sjov, aktive oplevelser eller en tur ud i naturen – så har Sandersvig Camping det hele.

Sandersvig Camping & Tropeland er en moderne familieplads, som er kendt for sine store pladser/enheder og det dejlige badeland som er åben hele sæsonen. Har du ikke selv telt eller vogn, så prøv de 5-stjernede luksushytter indrettet med køkken og bad.

På campingpladsen finder du et minimarked, som hver dag har friskbagt morgenbrød samt franskbrød og rugbrød til frokost.

Campingpladsen ligger 300m fra en lækker børnevenlig sandstrand med udsigt til Fyn og Brandsø. Er vejret ikke til en strandtur, så besøg Sandersvigs 800 m2 store tropiske badeland. Her er det altid sommer med en lufttemperaturen på 31 grader og vandtemperatur på 28 grader.
Dybden i det store bassin går fra 0 til 1,5 meter. Nede i den lave ende er der en rutsjebane for de mindste, og er det ikke vildt nok, så prøv den store rutsjebane hvor der er mulighed for at vælge mellem 3 forskellige ruter. Kan du ikke få nok af vand og varme, så hop en tur i saunaen eller det store boblebad.

På pladsen kan man også besøge nogle af de mange dyr de har, være med når krondyrene bliver fodret i hjortehaven kun 500 m. fra pladsen, eller tage med på tur i hestevogn i den dejlige natur.

SÆSON:
Der er åben for camping året rundt.
Tropeland og minimarked er åbent fra påske til midt i september.

PRAKTISK INFO:
Minimarked
Familierum med toilet og badefaciliteter – handicap- og børnevenligt
Køkkenfaciliteter med komfurer med ovne og kogeplader
Opholdsstue med spillemaskiner, poolbord og TV
Tilladt at medbringe hund, og på pladsen findes også hundebad
Møntvaskeri
Friareal på 50.000m², hvor det er muligt at flyve med drage, træne sin hund og meget mere.
Hytter
Legepladser
Hoppepuder
Tennisbaner
Hjortehave
Bådudlejning
Campingpladsens information ligger i hovedbygningen.

PRIS
Se priserne her.

Det er også muligt at holde fødselsdag på pladsen, og badelandet er også åbent for dem som ikke overnatter på pladsen, læs mere om det, og priserne her.

LINKS:
Sandersvig Camping
Aktiviteter

ADRESSE:
Espagersvej 15-17, 6100 Haderslev

BESTIL NU