Bookingvilkår

ACTURE PARK er en oplevelsesportal, der formidler viden om oplevelsestilbud (aktiviteter, spisesteder, overnatningssteder og events).

ACTURE PARK henviser alene til de enkelte bookingsystemer, og er således ikke aftalepart ved eventuelle bookinger. Alle bookinger sker således direkte til de enkelte bookingsystemer og med dette bookingsystem som aftalepart.

Ved reklamation skal der derfor rettes direkte henvendelse til pågældende bookingsystem, og ACTURE PARK kan således på ingen måde gøres ansvarlig for forhold omkring en aftale indgået med et bookingsystem.

Vær opmærksom på, at nogle bookinger foregår via vores bookingpartner Nordic Travel, hvor andre bookinger foretages via de pågældende oplevelsestilbuds egne bookingsystemer.

Samarbejde med Nordic Travel

ACTURE PARKS booking samarbejdspartner, Nordic Travel, er ansvarlig for ACTURE PARKs bookingplatform. Alle bookinger på ACTURE PARK sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Ved booking via Nordic Travel gælder følgende bookingvilkår:

ACTURE PARK formidler viden om oplevelsestilbud, og alle bookinger foregår via Nordic Travels bookingsystem. Læs Nordic Travels bookingvilkår

Ved booking via andre bookingsystemer gælder følgende bookingvilkår:

Der linkes fra ACTURE PARK til den hjemmeside, hvor du kan booke oplevelsestilbuddet.

Her gælder de bookingvilkår, der er opsat af den hjemmeside, der linkes til.

 

Har du spørgsmål vedrørende booking, kan du kontakte Destination Sønderjylland.

Destination Sønderjylland

Perlegade 48, 1. sal

6400 Sønderborg

E-mail: info@dssj.dk

Telefon: +45 8182 4570

OBS:  Telefontid mandag – fredag mellem 9.00 og 16.00