HR-Supporten er klar til at sammensætte jeres næste gruppearrangement med fuld fart over feltet! Kombiner dagen med faglig sparring og feedback eller få indblik i, hvordan jeres team arbejder sammen baseret på jeres personprofiler.

René fra HR-Supporten står klar med kreative forslag og sætter aktiviteter sammen, som gavner jeres arrangement og virksomhed bedst. Ræs i gokarten, dyk med vintersnorkling, bestig Danmarks højeste klatrevæg eller tag på mountainbikeudflugt i skoven. De forskellige aktiviteter i ACTURE PARK er oplagte elementer, da de er fysisk og mentalt udfordrende og kræver et enormt godt samarbejde, for at alle i teamet bidrager bedst til det samlede mål. I kan få feedback på, hvordan i arbejder sammen og løser opgaverne, som er direkte relateret til jeres daglige samarbejde i virksomheden.

René har i over 30 år arbejdet med udvælgelse og udvikling af mennesker og teams i forskellige sammenhænge. I 16 år frem til 2002 arbejdede han som leder og kursusansvarlig i Forsvaret med leder- samt teamudvikling. Efterfølgende har han arbejdet med personaleledelse og medarbejderudvikling og har i den forbindelse arbejdet med private virksomheder af forskellige størrelser – lige fra 5 til 500 medarbejdere.

Uanset om du søger faglig sparring eller du ønsker at slippe for besværet med tilrettelæggelsen af jeres arrangement, så ring til 3045 0367 og tag en gratis indledende snak med René. Er i klar til action?

SÆSON:
Hele året

PRIS
Pris varierer efter arrangement.

LINKS:
HR-supporten

ADRESSE:
Nederbyvænget 322, 6100 Haderslev