WROOOOM!
Speedway er en motorsport, hvor der køres på specialmotorcykler på ovale grusbaner. Der er fart på og masser af larm, og som tilskuer får du en ultimativ oplevelse fyldt med god stemning, vild råkraft og overraskende wow-momenter.

Vojens Speedway Center blev grundlagt i september 1975 af Ole Olsen, som kort forinden havde vundet sin anden VM titel på Wembley, og banen blev hurtigt accepteret som en af verdens bedste og mest sikre speedwaybaner.

Oplev de 16 bedste speedwaykørere i verden dyste mod hinanden i 2020 Danish FIM Speedway Grand Prix Sponsored By ECCO. Det næstsidste grandprix i 2020 bliver afholdt på Vojens Speedway Center d. 12. september klokken 19.00. Få at se om Viceverdensmesteren Leon Madsen kan tage VM titlen i 2020. Han bliver igen i år i hård konkurrence med Niels Kristian Iversen, samt reserverne Mikkel Michelsen og Anders Thomsen.
Billetsalget foregår hos billetlugen.dk

Den 30. september kan du også opleve “Speedway DM Finale 2020″, når der for 69. gang køres om det individuelle danske mesterskab. Landets bedste speedwaystjerner i en hård og intens fight om guld, sølv og bronze – og en plads i historiebøgerne! Hvem skal skrive sig ind i kongerækken af danske speedwaymestre?

Get ready for action. Get ready for speedway in ACTURE PARK.

SÆSON:
April – oktober

LINKS:
Vojens Speedway Center
Vojens Speedway Klub

ADRESSE:
Tinglykke 9, 6500 Vojens