Skru op for action i din staycation, ferie, polterabend, teambuilding og firmaarrangement, den årlige familie tam-tam eller bare når du skal have en sjov dag med alle vennerne!

Gør som kokken og baconistaen og udfordr hinanden i sjove ACTURE PARK discipliner.
Der kan kun være én vinder… Men masser af gode minder! SÆT I GANG!

I dysten bliver din præcision udfordret med bueskydning i smukke Pamhule Skov, hvor du kan skyde efter naturtro skumdyr. (Bare rolig, ingen af naturens skabninger kommer i vejen mellem pilen og målskiven). Dine kasteteknikker kommer for alvor i brug med disc golf. Og du får sus i maven, når du skal klatre op ad den 30 meter høje silo, malet med kunstneriske motiver af hvaler, hajer og fisk lavet af kunstner Victor Ash. Kunst møder action!

ACTURE PARK er spækket med aktive og involverende oplevelser, som kan trigge konkurrencegenet hos enhver.
Er der en af oplevelserne, som du gerne vil skifte ud, så kig lige på denne appetizer og find inspiration til hvad du ellers kan kaste dig ud i blandt ACTURE PARKs andre fede oplevelser.

Når sulten melder sig og tiden er inde til en tiltrængt pause, kan I nyde Danmarks bedste golfburger, eller bestille en lækker frokost to-go fra Haderslev Golfrestaurant. Når dysten er afgjort og vinderen er fundet, er det oplagt at fejre det med manér med lækre bacon-retter af højeste kvalitet.

Yep, i Haderslev bliver rigtig bacon hyldet! Se bare her.

SÆSON:
Juni, juli og august 2021.
Billetter skal bookes på forhånd.

PRIS OG PRAKTISK INFO:
Kontakt ACTURE PARK for forespørgsel på pris og ledige datoer.
Det er en heldagsaktivitet.

LINKS:
Bueskydning
Disc golf
Klatring

LOKATIONER:
Haderslev, Vojens og Gram

SKRIV TIL ACTURE PARK NU OG BOOK DIN DYST
acturepark@her.dk