GET READY FOR ACTION!
GET READY FOR ACTURE PARK!

Ta’ et break fra hverdagen og få nu fastlagt den drengetur, som I har forsøgt at planlægge i en evighed i den fælles messenger-samtale.

I Haderslevområdet kan I på én weekend opleve det ultimative med fart-i-blodet oplevelser og udfordringer.

ACTURE PARK har det hele! Tjek det ud her på hjemmesiden eller bliv inspireret her:

På én weekend kan I nå at udfordre hinanden på isen i Frøs Arena, hvor I kan give den gas med ishockey, din indre speedjunkie kan få fuld action på Danmarks længste udendørs gokartbane og I kan tage en tur højt oppe i trætoppene i High Park.

Bemærk: Nogle af aktiviteterne lukker i vintersæsonen, men kan bookes igen i 2020.

KONKURRENCE PÅ FACEBOOK

Hop ind på vores Facebookside og deltag i konkurrencen, hvor du kan vinde en tur i High Park for dig og 5 af dine venner! Go go go!

Konkurrencebetingelser:
Konkurrencen afholdes af ACTURE PARK og er på ingen måde støttet, sponsoreret, administreret eller på anden vis forbundet med facebook. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning fredag den 12. oktober blandt alle der har deltaget, og bliver både kontaktet direkte og offentliggjort på vores facebookside. Præmien har en værdi af 1.500 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens oplysninger vil kun blive brugt til lodtrækning og henvendelse i forbindelse med udlevering af præmien. Præmien er et gavekort, som bliver tilsendt med posten og kan indløses hos High Park – Bemærk at man skal bestille tid telefonisk. Præmien kan bruges i uge 42 2019 og igen i 2020 fra 1. april t.o.m. uge 42 i 2020. Øvrige oplysninger om oplevelsen samt sikkerhedsmæssig info fås, når High Park kontaktes.