Er du klar til ferie et stenkast fra vandet? Så find dine badeshorts frem, når du pakker til din ferie på Aarøsund Badehotel.

Snør vandrestøvlerne og oplev naturen langs kysten eller tag solhatten med på stranden efter en aktiv dag.

I sommeren byder området blandt andet på aktive feriemuligheder som fiskeri, undervandsjagt, minigolf og sejlads med fjordbåden Helene. Alt sammen inden for 15 kilometer.

Udfordr dine evner i krolf på Aarøsund havn (200 meter) eller snup en 7 minutters sejltur til Aarø og bliv tryllebundet af Aarøs fantastiske ø-kultur og parkgolf.

Hotellet byder på værelser med havudsigt, fællesområder som have og terrasse, gourmetrestaurant og restaurant Skipperstuen, som har åbent for alle sommergæster.

Hotellet har åbent hele året, så skynd dig indenfor i varmen på en kold dag og nyd hotellets værelser med havudsigt og en skøn middag i hotellets gourmetrestaurant. Knæk isen og snup en forfriskende morgendukkert i Lillebælt, gå en tur langs kysten eller spring ud i det kolde gys med vintersnorkling få km. fra hotellet. Nyd udsigten og en varm kop kaffe i skønne historiske rammer og overnat i et de 30’er inspirerede værelser.

Er du klar til et fantastisk ophold fuld af natur og muligheder?

SÆSON:
Åbent hele året.
Restaurant Skipperstuen: Sommeråben

PRAKTISK INFO:
Indtjekning: 15.00-20.00
Udtjekning: 08.00-11.00

Gratis parkering
Gratis Wi-Fi
Hæveautomat

Kæledyr må gerne medbringes efter anmodning

PRIS:
Se priser på værelserne her.

LINKS:
Årøsund Badehotel

ADRESSE
Ved Færgegården 1, 6100 Årøsund