inspiration dag 6

Dag 5 - Undervandseventyr med snorkel eller dykkerflaske

Denne dag skal I vælge mellem snorkel og dykkerflaske. Hvis I ønsker at udfordre jer selv under vandet i en svømmehal, skal I vælge et PADI prøvedyk med rigtigt dykkerudstyr i Haderslev Idrætscenter. I får den nødvendige instruktion og viden, inden I dykker under overfladen – selvfølgelig sammen med en professionel og erfaren dykkerinstruktør.

Er I vilde med naturoplevelser, så tag med under overfladen i Vedsted Sø iført våddragter og snorkeludstyr. Snorkelsafari.dk giver jer en spændende og uforglemmelig undervandsoplevelse i en af de reneste badesøer i Danmark. I søen lever mange spændende dyr, der er bl.a. en fin bestand af europæiske flodkrebs, der gemmer sig under sten og i små huler i bunden. Hvis I er heldige, støder I også på en stime skaller, en stor karpe eller den gamle gedde. Våddragterne holder jer varme, selv når vandet er koldt.

 

Planlæg turen

  • Book snorkelsafari her.
  • Eller bestil prøvedyk på tlf. 23425428.
  • Medbring badetøj.

 

Bemærk: 

Beskrivelserne er vejledende og med forbehold for ændringer i aktivitetsprogrammet. Nogle af aktiviteterne kan være udsolgte eller forekommer kun på udvalgte datoer.

padi dykning haderslev idrætscenter 1
snorkelsafari vedsted