Inspiration til dine vildeste oplevelser i ACTURE PARK

Oplev den vildeste action

ACTURE PARK er den vildeste oplevelsespark for dig, der gerne vil udfordres fysisk eller mentalt. Sammen med andre, eller hver for sig. Om du jager et megasug i maven eller naturudfoldelser med familien, så indeholder området mellem Vojens og Haderslev Danmarks absolut største samling af sjove og lidt vilde aktiviteter i kombinationen af action og natur. ACTURE PARK er for aktive mennesker på alle niveauer!

 

Oplev Danmarks længste gokartbane, det højeste klatretårn, den bedste skøjtearena, F-16 jagerne og det flotte StreetDome. Prøv 3D bueskydning, snorkelsafari, dykning, mountainbike og de mange andre aktiviteter. Tag på eventyr med veterantog, vandcykel og vandresko - eller nyd naturen, historierne og spisestederne langs Tunneldalen, dammen og havnen. I ACTURE PARK vil du blive underholdt og få flyttet grænser.

 

Få inspiration til din tur i ACTURE PARK

Udforsk ACTURE PARK sammen med familien, vennerne eller som gruppe. Oplevelserne og aktiviteterne giver rig mulighed for både at dyrke individuelle interesser og det samvær, der styrkes gennem aktiviteterne. Her får I en aktiv ferie, der er sjov for alle.

 

Sammensæt selv jeres program – her er forslag til 7 forskellige dage

 

Tag et kig i vores aktivitetsfolder, og opdag de forskellige typer oplevelser